Θλάση ο Ζήκος, στη Γερμανία ο Φιλιππίδης

Gazzetta team
Θλάση ο Ζήκος, στη Γερμανία ο Φιλιππίδης

bet365

Θλάση στον δικέφαλο "κληρονόμησε" ο Κώστας Ζήκος από τον τελικό των 60μ στη Γλασκώβη.

Μπορεί ο Κώστας Ζήκος να έκανε την υπέρβαση του με την 5η θέση στον τελικό των 60μ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά έφυγε με ... κληρονομιά μια θλάση από τη Γλασκώβη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε και υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υπάρχει μια μικρή θλάση στο δικέφαλο.

Ο αθλητής εξετάσθηκε από τον Διονύση Χίσσα, που συνέστησε θεραπείες. Ο σπρίντερ που γυμνάζεται με τον Βαγγέλη Κατσιάβα θα μείνει στην Αθήνα έως την ερχόμενη Τρίτη κι έπειτα θα επιστρέψει στα Τρίκαλα, προκειμένου να ξεκινήσει σταδιακά την προετοιμασία του για τον ανοιχτό.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Ο αθλητής, ο οποίος εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, ενώ κάνει προπόνηση στην πισίνα, προκειμένου να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση. Παράλληλα ο πρωταθλητής του επί κοντώ είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να μεταβεί στη Γερμανία, ώστε να κάνει κάποιες επιπλέον θεραπείες.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα έχει μπροστά του όσο χρόνο χρειάζεται, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις με στόχο τους αγώνες της θερινής περιόδου και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

 

Τελευταία Νέα