Η Γλασκώβη έφυγε, η Ντόχα έρχεται

Gazzetta team
Η Γλασκώβη έφυγε, η Ντόχα έρχεται

bet365

Η εθνική ομάδα στίβου που θριάμβευσε στη Γλασκώβη επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκινάει προετοιμασία με στόχο το Παγκόσμιο της Ντόχα.

Το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης είναι πλέον ... παρελθόν.

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στην Σκωτία αφού κατέκτησε 4 μετάλλια (Τεντόγλου, Μπανιώτης, Παπαχρήστου, Κυριακοπούλου) και πήρε την 5η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Η διοργάνωση μπήκε στο ...χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον μετά και από την επιστροφή της εθνικής μας ομάδας στην Ελλάδα στις 01:00 της Τρίτης οι αθλητές ξεκινούν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στη Ντόχα.

Την αποστολή που υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος αλλά και ο ειδικός γραμματέας Θανάσης Ράπτης.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής που ήταν αρχηγός αποστολής στη Γλασκώβη κάνοντας τον απολογισμό αλλά και βάζοντας τους στόχους για το ... αύριο είπε: "Η συγκρότηση της ομάδας είχε το σκεπτικό να δραστηριοποιήσει όχι μόνο τους πρωτοκλασάτους, αλλά και νέα παιδιά, δεδομένο του ότι η διετία που ακολουθεί έχει πολλές δοκιμασίες υψηλού επιπέδου.

Φέτος η εθνική μας ομάδα θα δώσει το τεστ της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ. Αυτό μας οδηγεί ώστε οι προγραμματισμοί να στοχεύουν στην μεγαλύτερη υποστήριξη αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές μας για αγωνιστική ετοιμότητα.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές ιδιαίτερα αυτούς που μας έδωσαν την δυνατότητα να βρισκόμαστε στις υψηλότερες θέσεις, στην 5η στα μετάλλια και στην 7η στη βαθμολογία και αυτό σημαίνει πως πέρα από τα μετάλλια και τις υψηλές επιδόσεις είχαμε πολύ ικανοποιητική παρουσία στους τελικούς των αγωνισμάτων.

Ελπίζω το δείγμα αυτού του απολογισμού, στο ξεκίνημα της χρονιάς να είναι ενθαρρυντικό. Η χρονιά είναι μεγάλη και, θα χρειαστεί να διοργανώσουμε πιο μεθοδικά και συντονισμένα το υπόλοιπο της χρονιάς. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους".

 

Τελευταία Νέα