Κυριακοπούλου: «Ήθελα να δείξω τι κάνουν οι μάνες»

Κυριακοπούλου: «Ήθελα να δείξω τι κάνουν οι μάνες»

bet365

Η μάνα Νικόλ Κυριακοπούλου τήρησε την υπόσχεση της στην Βούλα Παπαχρήστου και πήρε μετάλλιο στη Γλασκώβη.

Ευτυχισμένη για το πρώτο της μετάλλιο στον κλειστό στίβο και στο Ευρωπαϊκό είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η 33χρόνη πρωταθλήτρια μας μετά από το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στη Γλασκώβη είπε: «Επιτέλους κατάφερα να πάρω ένα μετάλλιο στον κλειστό στίβο, που τόσο ήθελα. Είναι αλήθεια πως δεν περίμενα πως το 4,65 μ. θα ήταν ικανό να δώσει μετάλλιο. Θεωρώ πως πολλές αθλήτριες είχαν κόπωση από τον χθεσινό προκριματικό. Στα δοκιμαστικά ένοιωθα πολύ καλά, μέσα στον αγώνα άλλαξα αρκετά κοντάρια γιατί μου ήταν μαλακά».

Η Κυριακοπούλου που έχει κατακτήσει στον ανοιχτό το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό του 2018, το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2015 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό του 2012, αφιέρωσε το μετάλλιο στην κόρη της και μίλησε για την προτροπή της συγκατοίκου της Βούλα Παπαχρήστου πριν από τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενη με το μετάλλιο, το οποίο θέλω να αφιερώσω στην κόρη μου, τον προπονητή μου και τον άνδρα και φυσικά σε όσους με πιστεύουν και με στηρίζουν. Η Βούλα γύρισε το μεσημέρι στο δωμάτιο με το ασημένιο μετάλλιο.

Πριν φύγω μου είπε πήγαινε να το πάρεις να δείξεις τι είναι οι μάνες. Και το έκανα. Χαίρομαι για την ελληνική ομάδα, γιατί συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Εγώ τώρα κοιτάζω τον ανοιχτό με περισσότερη όρεξη για τη συνέχεια».

 

Τελευταία Νέα