Στον τελικό Στεφανίδη και Κυριακοπούλου (vids-pics)

Gazzetta team
Στον τελικό Στεφανίδη και Κυριακοπούλου (vids-pics)

bet365

Στον τελικό του επί κοντώ γυναικών προκρίθηκαν Στεφανίδη και Κυριακοπούλου. Ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ η Πόλακ.

Χωρίς...να ιδρώσει και με το πρώτο της άλμα, η Κατερίνα Στεφανίδη προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. Η χρυσή Ολυμπιονίκης πήρε την πρόκριση με καλύτερο άλμα στα 4.60μ.

Αντίθετα, η Νικόλ Κυριακοπούλου χρειάστηκε μεγαλύτερη προσπάθεια αφού τόσο στα 4,50μ. όσο και στα 4,60μ. τα κατάφερε με την τρίτη. Όσον αφορά την Ελένη Πόλακ μπορεί να μην προκρίθηκε, αλλά ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ με 4.50μ.

"Μπορεί να μην έχει φανεί στη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο είμαι πολύ καλά και σε θέση να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και γιατί όχι και το χρυσό. Με άγχωνε λίγο το γεγονός ότι ο προκριματικός ήταν το πρωί, γιατί δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα. Τώρα έχω μπροστά μου έναν δύσκολο αγώνα, τον οποίο θέλω να ευχαριστηθώ", είπε η Στεφανίδη στη μικτή ζώνη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρθει στην μικρή περιπέτεια που είχε κατά την διαδρομή της στο στάδιο, όπου ο οδηγός του λεωφορείου τους ζήτησε να του δώσουν οδηγίες για το δρόμο προς το στάδιο!

Ιδιαίτερα αγχωτική ήταν η διαδικασία του προκριματικού για τη Νικόλ Κυριακοπούλου, που έκανε αρκετά τεχνικά λάθη με αποτέλεσμα να σπαταλήσει δυνάμεις για τη συνέχεια. Η έμπειρη αθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 4,60 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη και έχοντας νωρίτερα κάνει οχτώ άλματα. ΄"Ηταν ένας κακός αγώνας ο σημερινός, τον οποίο θέλω να αφήσω γρήγορα πίσω μου. Τώρα έχω μπροστά μου τον τελικό. Ο στόχος παραμένει υψηλός και αφορά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου. Θα είναι ένας δύσκολος, αλλά ωραίος αγώνας", είπε η Κυριακοπούλου.

"Είναι σημαντικό να ισοφαρίζω το ατομικό μου ρεκόρ στον αγώνα στόχο της σεζόν. Παρόλα αυτά έχω μία μικρή πίκρα, γιατί θα ήθελα να φτάσω μέχρι τον τελικό. Συνεχίζω τη δουλειά με στόχο πλέον τους αγώνες του ανοιχτού", είπε η Ελένη Πόλακ.

Οι αθλήτριες του τελικού:

Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) 4.60

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.60

Ιρίνα Ζιουκ (Λευκορωσία) 4.60

Μικαέλ Μέγιερ (Σουηδία) 4.60

Αντζέλικα Μόσερ (Ελβετία) 4.60

Νινόν Γκιγιόν Ρομαρίν (Γαλλία) 4.60

Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4.60

Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανια) 4.50

Μετά τον δύσκολο προκριματικό ήρθε το χαμόγελο @nikoleta_kiriakopoulou #glasgow2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr) στις

 

Τελευταία Νέα