Ο Πομάσκι μιλάει για τις ελπίδες κατάκτησης μεταλλίων στη Γλασκώβη

Gazzetta team
Ο Πομάσκι μιλάει για τις ελπίδες κατάκτησης μεταλλίων στη Γλασκώβη

bet365

Ο Γιώργος Πομάσκι μιλώντας στο segas.gr δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της Βούλας Παπαχρήστου και του Μίτλτου Τεντόγλου στη Γλασκώβη.

Τον Αύγουστο του 2018 πανηγύρισε την κατάκτηση 2 μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ο Γιώργος Πομάσκι είδε τους αθλητές του Βούλα Παπαχρήστου και Μίλτο Τεντόγλου να κατακτούν μετάλλιο στην Γερμανία και το ίδιο ελπίζει να γίνει και στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Γλασκώβη.

"Η Βούλα ποτέ δεν με αγχώνει. Πάντα θέλω να κατακτά ένα μετάλλιο, γιατί το αγωνιστικό της επίπεδο είναι τέτοιο που της το επιτρέπει. Παρότι δεν έχει κάνει αγώνα είναι σε ανταγωνιστική κατάσταση και σε θέση να κυνηγήσει τα άλματα που θα την βάλουν στο βάθρο των νικητριών", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο segas.gr και συμπλήρωσε: "Αν δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσει μετάλλιο δεν θα ταξίδευε στη Γλασκώβη. Θεωρώ πως τα μετάλλια θα κυμανθούν μεταξύ 14,20 μ. και 14,45 μέτρα".

Ο Πομάσκι αναφέρθηκε και στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μετέχει στον αγώνα ως το φαβορί για τη νίκη στο μήκος: "Αυτό που θέλω από αυτόν είναι να βελτιώσει στη διάρκεια της διοργάνωσης το ρεκόρ του. Θεωρώ πως μπορεί να το κάνει και παράλληλα να κατακτήσει μετάλλιο. Το γεγονός ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής με βάση την επίδοση του δεν τον αγχώνει. Ο Μίλτος έχει το προτέρημα να μην επηρεάζεται από τέτοια πράγματα. Θα μπει στον αγώνα και θα κάνει αυτό που μπορεί".

 

Τελευταία Νέα