Οι 29 φωτογραφίες της αθλητικής ζωής της Στεφανίδη

Αντώνης Πατσούρας
Οι 29 φωτογραφίες της αθλητικής ζωής της Στεφανίδη

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη σβήνει σήμερα (4.2) 29 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της και το gazzetta.gr σας την παρουσιάζει μέσα από 29 αθλητικές φωτογραφίες.

4 Φεβρουαρίου 1990-4 Φεβρουαρίου 2019. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα σβήσει μια τούρτα με 29 κεράκια αφού μια ημέρα σαν τη σημερινή ήρθε στη ζωή. Ήρθε για να γίνει αθλήτρια, πρωταθλήτρια, Ολυμπιονίκης και καλοκαίρια και χειμώνες να κάνει περήφανους τους Έλληνες.

Η 29χρόνη πρωταθλήτρια του επί κοντώ, κόρη του πρωταθλητή Γιώργου Στεφανίδη και της πρωταθλήτριας Ζωής Βαρέλη, μεγάλωσε μαζί με την επίσης πρωταθλήτρια αδελφή της, Γεωργία, και έφτασε με σκληρή δουλειά στην κορυφή του κόσμου!

Σ' ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα έχει κατακτήσει κάθε... διαθέσιμο μετάλλιο. Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χρυσά σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Χειμώνα, καλοκαίρι στις επάλξεις, έχει εδώ και χρόνια μόνιμη θέση στο βάθρο.

Το όνομα της είναι συνδεδεμένο με μετάλλια και ρεκόρ! Έχει κατακτήσει τα πάντα αλλά συνεχίζει για να φτάσει έως το Τόκιο όπου θέλει ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο. Ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, μαζί με τον σύντροφο της και προπονητή της, Μιτς Κρίερ, έχει σπουδάσει νευροψυχολογία και αγαπά την Ελλάδα της.

Το gazzetta.gr δεν έφτιαξε τούρτα με 29 κεράκια αλλά μέσα από 29 φωτογραφίες της, στέλνει τα χρόνια πολλά στην αθλήτρια που και το 2018 κέρδισε την 1η θέση στα Gazzetta Awards.

 

Τελευταία Νέα