Οι «σταθμοί» του Τεντόγλου έως την Γλασκώβη

Gazzetta team
Οι «σταθμοί» του Τεντόγλου έως την Γλασκώβη

bet365

Το πρόγραμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης έως την σπουδαία διοργάνωση της Γλασκώβης.

Μασσαλία, Καρλσρούη, Μαδρίτη, Μπέρμιγχαμ και Γλασκώβη. Ο Μίλτος Τεντόγλου άφησε το καλοκαίρι του 2018 με ανοιχτό το στόμα όλη την Ευρώπη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και φυσικά θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά και στο 2019 με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Το 2019 αρχίζει για τον στίβο με το Πρωτάθλημα Ευρώπης της Γλασκώβης (1-3/3) και όλοι οι αθλητές... τρέχουν για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σ' αυτή τη διοργάνωση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει αποφασίσει να συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες έως τότε αρχίζοντας απο τη Μασσαλία και τελειώνοντας στο Μπέρμιγχαμ. Η σεζόν θ' ανοίξει στις 19 Ιανουαρίου στη Μασσαλία, όπου θα αγωνιστεί στους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 και θα συνεχίσει τον Φεβρουάριο στα IAAF Indoor Tour. Η αρχή θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στην Καρλσρούη και θα ακολουθήσει στις 8 το μίτινγκ της Μαδρίτης. Η τρίτη και τελευταία συμμετοχή του αθλητή στη σειρά αγώνων θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

 

Τελευταία Νέα