Ευρωπαϊκή πρωτιά για το ξενοδοχείο του Κεντέρη! (pics)

Gazzetta team
Ευρωπαϊκή πρωτιά για το ξενοδοχείο του Κεντέρη! (pics)

bet365

Το ξενοδοχείο του Κώστα Κεντέρη διακρίθηκε ως το καλύτερο ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Ο Κώστας Κεντέρης δεν κερδίζει μετάλλια μόνο στα κουλουάρ αλλά και στον επιχειρηματικό στίβο. Ο Έλληνας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την ενεργό δράση αλλά κάνει... πρωταθλητισμό σ' άλλο χώρο.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο-κόσμημα στο Πάπιγγο της Ηπείρου το οποίο κέρδισε και ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Το 'Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa' διακρίθηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη συμμετέχοντας στα παγκόσμια βραβεία World Luxury Hotel Awards 2018. Το ξενοδοχείο συγκέντρωσε περισσότερους από 300.000 ψήφους και το βραβείο παρέλαβε η Έλσα Εξάρχου-Κεντέρη η οποία είναι σύζυγος του αλλά και hotel manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa αποτελείται από τέσσερα κτίρια, παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο και διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα