Δυναμική... επιστροφή για τα «Βενιζέλεια»

Gazzetta team
Δυναμική... επιστροφή για τα «Βενιζέλεια»

bet365

Σημαντικές συναντήσεις του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου στα Χανιά.

Με στόχο τα «Βενιζέλεια» να αποκτήσουν την παγκόσμια αίγλη του παρελθόντος ξεκίνησε ήδη η ... προετοιμασία σ' όλους τους τομείς για το μίτινγκ που θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου 2019 στα Χανιά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος βρέθηκε στα Χανιά, όπου είχε σειρά από συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα που αφορούν στην διοργάνωση του αγώνα, αλλά και τις εργασίες που απαιτείται να γίνουν στο στάδιο "Ελενα Βενιζέλου".

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε διαδοχικά με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, τον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βαμβουκά και τον Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, που στο σύνολο τους έδειξαν όχι μόνο την ικανοποίηση τους, που η πόλη θα φιλοξενήσει έναν αγώνα αυτού του επιπέδου, αλλά και τη διάθεση τους να στηρίξουν έμπρακτα το εγχείρημα. Εξίσου σημαντική θα είναι η συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, που για μία ακόμη φορά θα στηρίξει μια διοργάνωση στίβου. Η ομοσπονδία επιχειρεί φέτος να επιστρέψει δυνατά στη διοργάνωση ενός μίτινγκ, σε μια πόλη, τα Χανιά, με μπόλικη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και με κοινό που έχει δείξει στο παρελθόν πως γνωρίζει στίβο.

 

Τελευταία Νέα