Τρέχει... ο Πειραιάς την Κυριακή (18/11)

Gazzetta team
Τρέχει... ο Πειραιάς την Κυριακή (18/11)

bet365

Τα Street Relays επιστρέφουν στον Πειραιά με τα έσοδα να πηγαίνουν στα σχολεία της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/111) στον Πειραιά η συνέντευξη Τύπου κατά την οποία παρουσιάστηκε το Βίκος Street Relays Πειραιά 2018 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/11) στο Πασαλιμάνι.

Τα έσοδα του θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Πειραιά, όπως επισήμανε η Πρόεδρος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου: «Κάθε αθλητική αλλά και πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Δήμο Πειραιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε αποφασίσει ως δημοτική αρχή να έχει ένα κοινωνικό μήνυμα και ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στο να ενισχύσει τα σχολεία του Πειραιά με αθλητικό υλικό. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική έλλειψη του συγκεκριμένου υλικού από τα σχολεία και έτσι σε συνεννόηση με τους διοργανωτές αποφασίσαμε τα έσοδα του Βίκος Street Relays να δοθούν στα σχολεία της πόλης με τη μορφή αθλητικού υλικού».

Η Σταυρούλα Αντωνάκου τόνισε ότι όλα τα αθλητικά σωματεία του Πειραιά, στηρίζουν τα Βίκος Street Relays: «Είναι η 5η χρονιά που τα Βίκος Street Relays γίνονται στο Δήμο μας και είμαστε ευτυχισμένοι όταν έχουμε ξανά και ξανά διοργανώσεις που είναι επιτυχημένες. Δεν είναι ένας απλός αγώνας δρόμου, αλλά αγώνας που προάγει την ομαδικότητα σε όλες τις ηλικίες. Βλέπουμε τους γονείς να τρέχουν με τα παιδιά, τους φίλους να κάνουν ομάδες και είναι μία πολύ όμορφη γιορτή αθλητισμού και ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε πολλές συμμετοχές όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί αθλητές, ενώ θα υπάρχει μαζική συμμετοχή από τα σωματεία της πόλης μας. Στο Δήμο Πειραιά έχουμε 32 σωματεία, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε μέσα σε αυτά, τον Ολυμπιακό που είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας μας και στηρίζει τον αγώνα και πιστεύουμε ότι φέτος η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά».

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστησαν η Νατάσα Κρεντς (Βίκος), η Μάνια Μπικόφ και ο Σπύρος Μιτριτσάκης εκπροσωπώντας την Lifeguard Hellas.

Τα Street Relays διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νεολαίας Πειραιά, σε συνεργασία με τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877 και τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4x2500μ., 2x5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4x50μ. και 4χ100μ.

 

Τελευταία Νέα