H Kεσσίδη 6η στους Ολυμπιακούς Νέων

Gazzetta team
H Kεσσίδη 6η στους Ολυμπιακούς Νέων

bet365

Η Σοφία Κεσσίδη μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών, ωστόσο ολοκλήρωσε απόλυτα επιτυχημένα την εμφάνιση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ κατέλαβε την έκτη θέση στη δισκοβολία με 48,38 μ., ενώ είχε μία ακόμη έγκυρη βολή, στα 47,56 μέτρα. Η Κεσσίδη πριν λίγες ημέρες, στον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση είχε πετύχει ατομικό ρεκόρ (49,14 μ.) ενώ οι σημερινές προσπάθειες της ήταν καλύτερες από την επίδοση (47,30 μ.) με την οποία ταξίδεψε στην Αργεντινή. Την παρουσία της στη διοργάνωση ολοκλήρωσε σήμερα και η Ελένη Ιωαννίδου.

Η 16χρονη αθλήτρια από την Βέροια τερμάτισε στην έκτη θέση της δεύτερης σειράς των 800 μ. με 2.14.22 και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η αθλήτρια του Νίκου Κελεπούρη, στην πρώτη κούρσα είχε πετύχει 2.14.22.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα