Ο Ντιν Καρνάζης απαντά στις δικές σας ερωτήσεις (gTV)

Δήμος Μπουλούκος
Ο Ντιν Καρνάζης απαντά στις δικές σας ερωτήσεις (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε να στείλετε ερωτήσεις στον Ντιν Καρνάζη και τώρα ο τρομερός αυτός Υπερμαραθωνοδρόμος, απαντά μέσω βίντεο σε όλα τα ερωτήματα που του θέσατε!

Zητήσαμε από τον Ultra Marathon Man, Ντιν Καρνάζη να αφήσει για λίγο το τρέξιμο στους δρόμους, τα βουνά και τις παραλίες και να έρθει στο στούντιο του Gazzetta TV.

Eκεί του θέσαμε τις δικές σας ερωτήσεις, επιλέγοντας 30 από τις πάρα πολλές που λάβαμε όταν σας ζητήσαμε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε, τον σπουδαίο Υπερμαραθωνοδρόμο.

Ο Καρνάζης δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μίλησε για τον εαυτό του, τα κατορθώματα του, τη διατροφή του, τη συμμετοχή του στο Σπάρταθλο, αλλά και στην εξαιρετική διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία.

Ο Ντιν, όμως, δίνει και συμβουλές μέσω των απαντήσεων του, για τα μικρά μυστικά για το σωστό τρέξιμο, το πόνο που νιώθει ο δρομέας, την κυριαρχία του μυαλού στο σώμα και την ένταξη της άθλησης στην καθημερινή ζωή.

Πάρτε θέση λοιπόν και δείτε στο video, όλες τις απαντήσεις του σπουδαίου Ντιν Καρνάζη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα