Ρώτησε τον Ultra-Marathon Man Κωνσταντίνο Καρνάζη!

Gazzetta team
Ρώτησε τον Ultra-Marathon Man Κωνσταντίνο Καρνάζη!

bet365

Το gazzetta.gr σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να μιλήσεις με τον κορυφαίο Υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, στέλνοντας όποια ερώτηση επιθυμείς κι αυτός θα την απαντήσει μέσω video!

Ο Kωνσταντίνος Καρνάζης έχει σπρώξει το σώμα και το πνεύμα του σε αδιανόητα όρια. Έχει τρέξει συνεχόμενα 563 χιλιόμετρα, χωρίς ύπνο, σε τρεις ημέρες. Έχει διασχίσει την Κοιλάδα του Θανάτου στους 50°C κι έχει τρέξει μαραθώνιο στον Νότιο Πόλο στους -40°C. Εχει καταφέρει να τρέξει 50 μαραθωνίους, σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ, σε 50 μέρες.

Και τώρα τρέχει για δεύτερη φορά στη ζωή του στο Σπάρταθλο, διανύοντας χωρίς σταματημό τα 246 χιλιόμετρα από την Αθήνα στη Σπάρτη. Αμέσως όταν επιστρέψει από τη Σπάρτη, θα είναι έτοιμος να απαντήσει στο δικό σας... μαραθώνιο ερωτήσεων, για τη ζωή του, την καριέρα του, το τρέξιμο, τον αθλητισμό.

Το gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του, να υποβάλλουν όποια ερώτηση θέλουν στον Κωνσταντίνο Καρνάζη και να τη στείλουν με τη βοήθεια της παρακάτω φόρμας μέχρι τη Δευτέρα 1/10 στις 12.00.

O Kαρνάζης αμέσως μετά το Σπάρταθλο και πριν πάρει μέρος στο Navarino Challenge θα απαντήσει με video στις ερωτήσεις που εσείς θα του κάνετε, μέσω του gazzetta.gr!

Mη χάνετε χρόνο και μιλήστε με τον «Ultra-Marathon Man», μάθετε τα μυστικά του κι ακούστε τις συμβουλές που ο ίδιος θα σας δώσει για το τρέξιμο αλλά και για τη σωστή διατροφή, όπως έκανε και πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη του για το Navarino Challenge του οποίου και φέτος είναι πρεσβευτής!

Ο Ντιν περιμένει τις ερωτήσεις σας, οι καλύτερες από τις οποίες θα δημοσιευτούν σε video στο gazzetta την επόμενη εβδομάδα!

 

Τελευταία Νέα