Το gazzetta.gr υποδέχτηκε τις «ιπτάμενες» Πρωταθλήτριες Ευρώπης! (gTV)

Δήμος Μπουλούκος
Το gazzetta.gr υποδέχτηκε τις «ιπτάμενες» Πρωταθλήτριες Ευρώπης! (gTV)

bet365

Mε λαμπερά χαμόγελα και τα μετάλλια στο στήθος, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου επέστρεψαν στην Αθήνα και το gazzetta.gr ήταν το μοναδικό διαδικτυακό μέσο που τις υποδέχθηκε. Τι είπαν για τον τελικό, την επιτυχία τους αλλά και τα χαμόγελα που χάρισαν στους Ελληνες.

Μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, οι δύο πρωταθλήτριες Ευρώπης στο επί κοντώ βγήκαν έξω από την αίθουσα των αφίξεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος με ένα χαμόγελο που φώτιζε όλο το πρόσωπο και με το μετάλλιο τους. Μαζί τους ήταν οι προπονητές τους Μίτσελ Κρίερ και Ανδρέας Τσώνης και τους υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Κάποιος επίσημος δεν υπήρχε, αλλά το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου που ήταν στο αεροδρόμιο, ήταν η καλύτερη υποδοχή και για τις δύο. Ολοι έλεγαν ένα μπράβο στα δύο κορίτσια, τους τράβηξαν μία φωτογραφία, ενώ αρκετά παιδιά ζήτησαν ντροπαλά να βγάλουν μία φωτογραφία. Φυσικά τόσο η Κατερίνα, όσο και η Νικόλ το αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Για τη Νικόλ η υποδοχή ήταν διαφορετική, καθώς για πρώτη φορά επέστρεφε έχοντας κατακτήσει μετάλλιο σε αγώνα, με την κορούλα της, τη Λένια να την περιμένει. Και φυσικά η μεγάλη αγκαλιά της μαμάς ήταν η ανταμοιβή για το μικρό κοριτσάκι.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με τις δύο πρωταθλήτριες να εξιστορούν όσα έγιναν στον τελικό του επι κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, τις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσαν. Και οι δύο κατέληξαν, λέγοντας ότι «μακάρι τα μετάλλια μας να πρόσφεραν λίγη χαρά στους Ελληνες».

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του gazzetta.gr:

 

Τελευταία Νέα