Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στην «ασημένια» Μπελιμπασάκη

Gazzetta team
Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στην «ασημένια» Μπελιμπασάκη

bet365

Ο Αλέξης Τσίπρας αλλά κι οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης έσπευσαν να συγχαρούν την Μαρία Μπελιμπασάκη για την τεράστια επιτυχία και το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα των 400 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο πρωθυπουργός.

«Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: «Ήσουν συγκλονιστική»

Tweet για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γεννηματά: «Στη συνείδησή μας είσαι χρυσή»

Τη Μαρία Μπελισμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, συγχαίρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. «Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

 

Τελευταία Νέα