Μπελιμπασάκη: «Τα φιλιά μου στην Ελλάδα, μην τα παρατάτε»!

Δημήτρης Τομαράς
Μπελιμπασάκη: «Τα φιλιά μου στην Ελλάδα, μην τα παρατάτε»!

bet365

Φανερά καταπονημένη από τον αγώνα της αλλά και πολύ συγκινημένη η Μαρία Μπελιμπασάκη έστειλε on camera το πιο ηχηρό... μήνυμα δύναμης για την Ελλάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ η αθλήτρια από την Κρήτη επισήμανε πως η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές με τις φωτιές, τις πλημμύρες πιο παλιά αλλά και την ανεργία. Η Μαρία Μπελιμπασάκη όμως διευκρίνισε πως παρότι η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολα δεν γίνεται να τα παρατήσουμε ως λαός.

«Προσπάθησα πολύ. Αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα και μπήκα για να κερδίσω. Πάλεψα όπως κάνω σε όλες τις κούρσες μου. Στα τελευταία μέτρα έχασα το βηματισμό μου κι έπεσα. Όλη τη χρονιά οι εμφανίσεις μου έδειχναν ότι θα τα κατάφερνα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Κώστα Ηλία, τους γονείς μου, το ιατρικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ που με βοήθησαν αποφασιστικά σε έναν τραυματισμό που είχα, ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κάνω αυτό που είχα σχεδιάσει σε μια χρονιά που δεν ήταν εύκολη, αντίθετα είχε πολλές δυσκολίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για όσα έχει κάνει για εμένα, την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου, τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα και τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Κουτρούλη, γιατί αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να τρέξω.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία. Αισθάνομαι μεγάλη λύπη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο κόσμος υποφέρει. Θέλω να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο να έχει υγεία. Λυπάμαι για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Θέλω να πω σε όλους να μην τα παρατάτε να μην το αφήνουν με τίποτα και να συνεχίζουν», είπε σχετικά. «Τα φιλιά μου στην Ελλάδα, μην τα παρατάτε», σχολίασε στο τέλος η Μπελιμπασάκη που ήταν φορτισμένη συναισθηματικά και έντονα συγκινημένη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα