Δέκατος ο Μπανιώτης, 10η και η Αναγνωστοπούλου

Gazzetta team
Δέκατος ο Μπανιώτης, 10η και η Αναγνωστοπούλου

bet365

Ο Κώστας Μπανιώτης πήδηξε 2.19μ. στον τελικό του ύψους και αναδείχθηκε 10ος στο Ευρωπαίκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο. Δέκατη στη δισκοβολία η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου.

Δεν κατάφερε να περάσει τα 2.24 ο Μπανιώτης στον τελικό του ύψους, με αποτέλεσμα να μείνει στην δέκατη θέση.

Ο Έλληνας άλτης που αποδεδειγμένα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, καθώς φέτος είχε 2.31μ, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει τα 2.19 και στη συνέχεια είχε τρία αποτυχημένα άλματα στα 2.24.

Από την πλευρά της, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου κατετάγη στην 10η θέση στον τελικό της δισκοβολίας κατά την 5η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών - γυναικών στο Βερολίνο (7-12/8) και δεν κατάφερε να εκτελέσει και τις 6 βολές της στον αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με βολή στα 56.58μ, συνέχισε με άκυρη και 57.34μ που ήταν και η καλύτερη προσπάθειά της. Η Αναγνωστοπούλου, φέτος έχει κάνει 59.42μ, ενώ πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ ήταν ένατη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα