Απίστευτο: Η Ολυμπιονίκης Χάικε Ντρέσλερ καθάριζε το σκάμα για τον Τεντόγλου (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Απίστευτο: Η Ολυμπιονίκης Χάικε Ντρέσλερ καθάριζε το σκάμα για τον Τεντόγλου (pics)

bet365

H Γερμανίδα Ολυμπιονίκης Χάικε Ντρέσλερ στην φωτογραφία που παρουσιάζει το gazzetta.gr εργάζεται ως... εθελόντρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και ήταν αυτή που φτιάχνει το σκάμα για να κάνει άλματα ο Μίλτος Τεντόγλου!

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Απίστευτο κι όμως... γερμανικό! Η Χάικε Ντρέσλερ, μία τεράστια μορφή του παγκόσμιου στίβου, με πέντε Ολυμπιακά μετάλλια εκ των οποίων τα δύο χρυσά, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης με 19 μετάλλια συνολικά σε μεγάλες διοργανώσεις, εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, ως εθελόντρια.

Δεν επέλεξε, όμως, μία θέση γραφείου, αλλά είναι μάχιμη καθώς τακτοποιεί την άμμο στο σκάμα, για να πραγματοποιήσουν τα άλματα τους, οι αθλητές. Μάλιστα η Ντρέσλερ, έφτιαχνε το σκάμα μετά από κάθε άλμα του Τεντόγλου όπως φαίνεται στην φωτογραφία που εστάλη στο gazzetta.gr από το Βερολίνο, την ώρα του αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου!

Μετά τον αγώνα μάλιστα, o 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής είχε και συνομιλία μαζί της!

Φυσικά, το γεγονός ότι η Ντρέσλερ είναι υπεύθυνη για το σκάμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, έχει γίνει και θέμα στην Γερμανία με πολλά ρεπορτάζ για την «ιπτάμενη» Χάικε!

 

Τελευταία Νέα