Στεφανίδη: «Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Στεφανίδη: «Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

bet365

H Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά.

Η συμμετοχή του κόσμου αλλά κι οι επιδόσεις των αθλητών έκαναν το 6ο Protergia Athens Street Pole Vault να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Μετά το τέλος των αγώνων η Κατερίνα Στεφανίδη είπε:

«Από τη Φιλοθέη κι έπειτα η προπόνηση είχε πάει πολύ καλά και αυτό μας επέτρεψε να πούμε πως ίσως ήταν εφικτό σήμερα να δούμε μεγάλα άλματα και πανελλήνιο ρεκόρ. Αποδείχθηκα σωστή, αν και φοβήθηκα λίγο τον υπερυψωμένο διάδρομο, ωστόσο έγινε εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον διάδρομο καθώς τα στηρίγματα από κάτω ήταν πολύ καλά.

Extra χρόνος; Extra κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ωστόσο, ξέρω πως οι υπερυψωμένοι διάδρομοι δεν μου πηγαίνουν. Είναι σημαντικό όμως πως εδώ πήδησα τόσο ψηλά. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, με βοήθησε πολύ ο συναγωνισμός, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα.

Η διοργάνωση ήταν εκπληκτική και θεωρώ πως θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε αντίστοιχες συνθήκες και τα επόμενα χρόνια. Το επόμενο διάστημα είναι αρκετά σημαντικό για εμένα, καθώς θέλω να βγει η προπόνηση μου. Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα