Φινάλε στα Τρίκαλα με καλές επιδόσεις και προκρίσεις

Gazzetta team
Φινάλε στα Τρίκαλα με καλές επιδόσεις και προκρίσεις

bet365

Ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, στη διάρκεια του οποίου οι αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Στη δεύτερη ημέρα σημειώθηκαν δύο όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε και ισάριθμα για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Γκιορ. Το πρωί οι Δρίτσας και Κελεπούρης ήταν αυτοί που έκλεισαν εισιτήρια ενώ το απόγευμα σειρά πήραν οι Αργυρόπουλος και Ιωαννίδου.

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος (Κόροιβος Αμαλιάδας) κατάφερε να βρει το μεγάλο άλμα και να κλείσει θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τάμπερε, στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στα Τρίκαλα.

Ο αθλητής του Νίκου Καστανά, στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία προσγειώθηκε" στα 7,63 μ. (1,5) και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Ο Αργυρόπουλος είχε δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση, αφού είχε πετύχει 7,46 μέτρα.

Ο Άρης Δρίτσας (ΟΣΦΠ) απελευθερωμένος πλέον από την πίεση της επίτευξης του ορίου ξεχώρισε και στο απογευματινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας. Ο πρωταθλητής μας μετά το 51.97 στον πρωινό προκριματικό διένυσε τα 400 μ. εμπ. σε 51.67 στον τελικό κι έδειξε πως έχει τα περιθώρια να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Ο αθλητής του Κώστα Ηλία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στη διοργάνωση και πλέον έχει κάθε λόγο να σκέφτεται με αισιοδοξία την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τάμπερε.

Η Ελένη Ιωαννίδου (Φίλιππος Βέροιας) βρήκε τον συναγωνισμό και κατάφερε να πετύχει το στόχο της, που ήταν το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, αφού τερμάτισε τα 800 μ. σε 2.10.70 και βελτίωσε το ρεκόρ της.

Η νεαρή κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από την Νικολέτα Κυνατίδου (ΣΚΑ Δράμας), που τερμάτισε σε 2.10.38. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Εφήβων ο Γιώργος Μηλιαράς (ΣΑΚΑ) ήταν νικητής με 1.52.65.

Λίγες μόλις ημέρες από το 4,15 μ. της Φιλοθέης, η Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) ξεπέρασε τα 4,10 μ. στα Τρίκαλα και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια επέλεξε να δοκιμάσει στα 4,21 μέτρα.

Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Κώστας Μυλωνάς (Αστέρας Πρεβέζης) στον ακοντισμό, αφού βρέθηκε αρκετά κοντά στο όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τάμπερε. Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή ήταν νικητής με 68,56 μ. και συνεχίζει να κυνηγά τα 70,00 μ., που θα τον στείλουν στο Τάμπερε.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σταυρούλα Κοσμίδου με τη σφύρα των νεανίδων. Η κορασίδα αθλήτρια ήταν νικήτρια με 56,63 μ., επίδοση που δείχνει πως και με το βαρύ όργανο έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει καλές επιδόσεις.

Η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει δύο τις νίκες της στη διοργάνωση κι έτσι μετά το τριπλούν επικράτησε και στο μήκος με 6,17 μ.(1,0). Η κορασίδα αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη βρέθηκε πολύ κοντά στο 6,21 μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ και πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Στα 200 μ. η Άρτεμις Αναστασίου (Σχολή Μωραΐτη) ήταν νικήτρια με 24.60 με τον άνεμο αντίθετο 2,7 μ./δ, ενώ στους έφηβους η πρώτη θέση πήγε στον Σπύρο Δουκατέλη (Κερκυραϊκός ΓΣ) με 21.99, ενώ ακολούθησε ο Παίδας Γιάννης Καριοφύλλης (ΣΚΑ Δράμας) με 22.15 και στην τρίτη ο Βαγγέλης Καΐ κης (ΓΕΑ Τρικάλων) με 22.23.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα