Ρεμπούλη και Καλλίας στο Skiritida R3N!

Gazzetta team
Ρεμπούλη και Καλλίας στο Skiritida R3N!

bet365

Το Skiritida Run 2018 που θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου, σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχής και την ίδια ώρα ορισμένες από τις παρουσίες δρομέων είναι ιδιαίτερα τιμητικές για τη διοργάνωση!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Ιουνίου στις αφετηρίες του Skiritida R3n θα βρίσκονται κορυφαία ονόματα και πρωταθλητές. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στον Μαραθώνιο Δρόμο Ράνια Ρεμπούλη, ο Πρωταθλητής Ελλάδας στα 10.000 μέτρα Χρήστος Καλλίας, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1.500 μέτρα Αναστασία Μαρινάκου, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ Αθηνά Κοΐνη και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ Νέων Ζωή Ανδρικοπούλου θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Skiritida Run και θα ζήσουν την εμπειρία της μοναδικής διαδρομής του Skiritida Run!

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες: https://skiritidarun.gr/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα