Καλές επιδόσεις στους αγώνες «Ευάγγελος Δεπάστας»

Gazzetta team
Καλές επιδόσεις στους αγώνες «Ευάγγελος Δεπάστας»

bet365

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στους αγώνες Ευάγγελος Δεπάστας στο Σχηματάρι, παρά το γεγονός ότι ο δυνατός άνεμος δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε όλες τις κούρσες.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στα 1.500 μ. με 4.17.10 και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, όπως και η Ανθή Κυριακοπούλου, που ακολούθησε με 4.23.12.

Ο Αρης Δρίτσας ήταν δεύτερος στα 400 μ. εμπ. με 52.11, επίδοση που είναι νέο ατομικό του ρεκόρ και κοντά στο 52.00, επίδοση που απαιτείται για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε. Μάλιστα ο νεαρός θα μπορούσε να πετύχει αυτή την επίδοση αν είχε αποφύγει ένα λάθος στο τελευταίο εμπόδιο. Νικητής στα χαμηλά εμπόδια ήταν ο Κώστας Νάκος με 51.47, στη δεύτερη διαδοχική κούρσα, αφού το Σάββατο έτρεξε και στα Δρόμεια.

Στα 800 μ. η Ιωάννα Πανοπούλου τερμάτισε σε 2.11.41 πανηγύρισε ένα νέο ατομικό ρεκόρ, όχι όμως και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ, το οποίο είναι 2.11.00 και είναι σίγουρο πως θα έχει την ευκαιρία να πιάσει σε μια άλλη διοργάνωση. Σπουδαία κούρσα έκανε στα 200 μ. ο έφηβος Βαγγέλης Καίκης, που με ευνοϊκό άνεμο τερμάτισε τα 200 μ. σε 21.39 (2,9) και επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα