Από την Καλλιθέα ξεκινάει τη σεζόν η Σπάνοβιτς

Gazzetta team
Από την Καλλιθέα ξεκινάει τη σεζόν η Σπάνοβιτς

bet365

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος υποδέχεται στην Καλλιθέα την χάλκινη Ολυμπιονίκη στο Ρίο 2016 και Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του μήκους, την Ivana Spanovic που αποδέχθηκε την πρόκληση που της απηύθυνε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Δημάκος (Αντιπροέδρος ΣΕΓΑΣ και εκλεγμένο Μέλος της Ευρωπαϊκής και Βαλκανικής Ομοσπονδίας) να συμμετάσχει στο International Jumping Meeting που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στις 15:00

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του μήκους στο Μπέρμιγχαμ μόλις πριν λίγους μήνες, με επίδοση 6μ 96 εκ., Ivana Spanovic, επιλέγει την Καλλιθέα για να ξεκινήσει την πορεία της για τη νέα σαιζόν στον ανοιχτό στίβο και δηλώνει πανευτυχής που θα επανέλθει στην Αθήνα μετά από μια δεκαετία!

- Τι στόχους έχεις στο Ιinternational Jumping meeting 2018;

Είναι ο πρώτος αγώνας που επέλεξα να συμμετέχω για τη νέα αγωνιστική σεζόν στον ανοιχτό στίβο και δέχτηκα με πολύ χαρά την πρόσκληση από τον κο Παναγιώτη Δημάκο (μέλος του European Athletics και Balkan Athletics) για να έρθω στην Καλλιθέα, στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως έρχομαι πολύ φρέσκια από το training camp στις Μαλδίβες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξαναέρθω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια!!

Είναι μια ευκαιρία για μένα να φρεσκάρω τις μνήμες μου από παλιές καλές εποχές με συμμετοχές μου σε αγώνες στην Αθήνα.

Θεωρώ πως είμαι πολύ καλά και θα επιχειρήσω τις προσπάθειες μου στα 6 μέτρα και 80 εκατοστά!

-Πώς θα ήθελες να περάσεις τις ημέρες σου στην Αθήνα το διάστημα εκτός αγώνων στην Καλλιθέα;

Δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος για να κυκλοφορήσω στην Αθήνα όπως θα το ήθελα αλλά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια που έχω να έρθω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πιω έναν ωραίο δροσερό φραπέ!!! Αν βέβαια βρω χρόνο θα ήθελα πολύ να πάω να επισκεφτώ τα Μετέωρα για μια ακόμη φορά. Το λατρεύω αυτό το μέρος!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι;

Από τη στιγμή που έφθασα τον απόλυτο στόχο μου στο Παγκόσμιο του κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ μάλλον είμαι ΟΚ για φέτος!(χαχαχα)

Θέλω όμως να υπερασπιστώ τον Ευρωπαϊκό τίτλο μου όπως κι αυτόν του Diamond Trophy! Ήδη η προετοιμασία που κάναμε μέχρι πρόσφατα σε τροπικό κλίμα με έφερε σε ένα πολύ καλό και υψηλό αθλητικό επίπεδο οπότε είμαι αισιόδοξη για το 2018 πως θα υπάρξουν κι άλλες καλές στιγμές κι έχω υψηλές προσδοκίες από εμένα.

Η διεθνής συνάντηση αλμάτων στην Καλλιθέας διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Καλλιθέας σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας από το 2011 και φέτος μπήκε στο Διεθνές Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με τις συμμετοχές αθλητών από 14 χώρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα