Καλές εμφανίσεις από τους ρίπτες στο Κιλκίς

Gazzetta team
Καλές εμφανίσεις από τους ρίπτες στο Κιλκίς

bet365

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στους αγώνες ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης" στο Κιλκίς. Πολλοί πρωταθλητές μας όλων των ηλικιών επέλεξαν να κάνουν ένα δυνατό πέρασμα στη διοργάνωση, με στόχο τους αγώνες που ακολουθούν.

Η Μαρία Τοπούζη έστειλε τη σφύρα στα 62,25 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 60,40 μ. από πέρυσι. Παράλληλα η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Χάρη Μιναρετζή έδειξε πως είναι σε θέση να "κλείσει" θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ, αρκεί να επαναλάβει τη σημερινή εμφάνιση σε διοργάνωση κριτήριο της ομοσπονδίας.

Τις σταθερές του εμφανίσεις συνέχισε ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που σημείωσε 19.48 μ. με τη σφαίρα των εφήβων και 18,02 μ. με αυτή των Ανδρών. Στη σφαιροβολία Ανδρών νικητής ήταν ο Τάσος Λατιφλάρι με 18,74 μ. και δεύτερος μπροστά από τον Μουζενίδη ο Κυριάκος Ζώτος με 18.62 μέτρα.


Στη δισκοβολία εφήβων ο Ηλίας - Μιχάλης Γεννίκης ήταν νικητής με 51,90 μ., ενώ στη σφυροβολία Ανδρών ο Νίκος Γαβριηλίδης με 68,92 μέτρα. Η κορασίδα Ελίνα Τζένγκο πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της, αφού έστειλε το ακόντιο στα 52,65 μέτρα. Δεύτερη στο ίδιο αγώνισμα ήταν η 14χρονη Αναστασία Ντραγκομίροβα με 44,19 μέτρα. Η Σοφία Κεσσίδη λίγες ημέρες από τη βολή στα 46,05 μ., που είναι όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18, έστειλε το δίσκο στα 44,17 μέτρα.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα