No Finish Line: O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας επιστρέφει! (vid & pics)

Δήμος Μπουλούκος
No Finish Line: O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας επιστρέφει! (vid & pics)

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα του Κόσμου και Υπερμαραθώνιο 90 ωρών, που θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 25-29 Απριλίου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη του No Finish Line, έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η επίσημη παρουσίαση του αγώνα με κεντρικό σύνθημα ήταν «φέρε κι έναν φίλο σου στο No Finish Line της Αθήνας» για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η προσφορά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», μετά την περσινή τεράστια επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης.

Μεγάλος Χορηγός του No Finish Line Athens είναι η κορυφαία διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η SportingBet που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές της δράσεις, με τον εκπρόσωπο της Γιάννη Καποδίστρια να τονίζει: «Πέρσι όταν συζητούσαμε τη συνεργασία, είχα πει ότι μας είχε ενθουσιάσει αυτή η ιδέα, η ιδέα δηλαδή ενός αγώνα ανοιχτού σε όλους. Είτε για τους πρώτους που έτρεξαν 400 χιλιόμετρα, είτε για αυτούς που έκαναν λίγα μέτρα, αλλά και για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Αυτή η συμμετοχή κι αυτή η ευαισθητοποίηση είναι πάρα πολύ σημαντικές, όπως σημαντική είναι και η προσφορά στο Μαζί για το Παιδί που κάνει εξαιρετική δουλειά με ανθρώπους που έχουν αφιερώσει σημαντικό κομμάτι της ζωής τους με ανιδιοτέλεια για τα παιδιά. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για χρόνια και είναι μεγάλη η χαρά που θα τους βοηθήσουμε και μέσα από το No Finish Line. Είχαμε κι εμείς μεγάλη ομάδα πέρσι και είναι ωραίο να ανταγωνίζονται οι εταιρείες μεταξύ τους γιατί το κάνουν για έναν μεγάλο σκοπό που δεν είναι άλλος από το Μαζί για το Παιδί».

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, είπε: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω το No Finish Line με το οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι και παρά τις δυσκολίες πετύχαμε τον στόχο μας. Ελπίζουμε ότι φέτος, όπως δείχνουν και τα πράγματα, όλα θα είναι καλύτερα καθώς είναι ήδη πολλές οι εγγραφές. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για να γίνει γνωστό το γεγονός, να τρέξουν περισσότεροι άνθρωποι και να καλύψουν περισσότερα χιλιόμετρα, γιατί κάθε χιλιόμετρο είναι χρήματα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.»

Πρεσβευτής του No Finish Line από την πρώτη χρονιά είναι ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Νικόλας Κακλαμανάκης που δήλωσε: «Χαίρομαι που ανήκω από πέρσι σε αυτή την μεγάλη ομάδα και θέλω να τους συγχαρώ όλους για την περσινή επιτυχία», ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης που εκτός από το ρόλο του πρεσβευτή θα τρέξει και στο No Finish Line, επισήμανε: «Πέρασα πολύ όμορφα πέρσι και ειλικρινά δεν περίμενα ούτε εγώ πόσο όμορφα θα ήταν. Ήρθα το βράδυ του Σαββάτου πριν από τις 12 μαζί με την αδερφή μου και καθίσαμε ως τις 3 τρέχοντας μαζί με ανθρώπους που είχαν διάθεση να προσφέρουν, διάθεση να κάνουν αυτή την ωραία μεγάλη βόλτα, διάθεση να βοηθήσουν ανθρώπους. Έκανα 16 χιλιόμετρα πέρσι, φέτος θέλω να ξεπεράσω τα 25». Στην παρουσίαση του αγώνα ήταν και η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Στο No Finish Line, oι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών, από την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 20:00 ως την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 14:00, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα nflathens.com ή στο Κέντρο Εγγραφών που βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (είσοδος ΚΠΙΣΝ από Ευριπίδου & Δοϊράνης) , στο χώρο της εσπλανάδας και έχει ωράριο λειτουργίας 11.00 – 19.00 από Τρίτη ως Παρασκευή, 11.00 – 17.00 το Σάββατο.

Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6202 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά, τα οποία πήγαν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα