Καραλής: «Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει»

Gazzetta team
Καραλής: «Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει»

bet365

Ο 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την πρόταση που είχε, τον εαυτό του και για τις Στεφανίδη - Κυριακοπούλου.

Αν και είχε πρόταση για υποτροφία από πανεπιστήμιο του Ντουμπάι, που του έδινε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει και το Κατάρ, ο Εμμανουήλ Καραλής δήλωσε στον ΣΚΑΪ και το «Goal Χωρίς Σύνορα» πως σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την πατρίδα του.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει», δήλωσε ο νεαρός επικοντιστής, που πάντως αποκάλυψε πως «… έχω δεχτεί bullying, αλλά δεν το άφησα να με κρατήσει πίσω».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Για την πέμπτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχω καταφέρει», ενώ πρόσθεσε πως «…έχω κάνει θυσίες, αλλά τις βλέπω ως επιλογές. Εγώ π.χ. έχω επιλέξει να μην πάω πενταήμερη ή να μη βγω έξω, γιατί έχω κάποιους στόχους».

Τέλος, ανέφερε πως «… η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι πρότυπα. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές και προπονητές στο επί κοντώ. Έχει γίνει κάτι σαν το εθνικό μας αγώνισμα».

 

Τελευταία Νέα