Αήττητη η Στεφανίδη, «ζεσταίνεται» η Κυριακοπούλου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αήττητη η Στεφανίδη, «ζεσταίνεται» η Κυριακοπούλου

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη συμπλήρωσε 19 αγώνες αήττητη στη Γλασκώβη και πηγαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Μπέρμιγχαμ ως το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης κατέκτησε την νίκη με καλύτερο άλμα στα 4,75 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη νωρίτερα ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,65 μ., τα οποία ξεπέρασε με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα.

Η κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια μετά το 4,75 μ., δοκίμασε στα 4,84 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Η Στεφανίδη, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μία ελαφριά ίωση και αύριο θα βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου την Πέμπτη (1/4) ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, φαίνεται να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό μετά την επιστροφή της από τη γέννηση της κόρης της. Ξεπέρασε τα 4,65 μ. βελτιώνοντας έτσι το φετινό της ρεκόρ, ενώ έχασε οριακά τα 4,75 μέτρα. Η Κυριακοπούλου, η οποία δεν κατάφερε να πιάσει το όριο για το Μπέρμιγχαμ, πλέον στρέφει την προσοχή της στον ανοιχτό.

 

Τελευταία Νέα