Στοπ στα 5,60μ. για Φιλιππίδη και Καραλή

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στοπ στα 5,60μ. για Φιλιππίδη και Καραλή

bet365

Κώστας Φιλιππίδης και Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους στα 5.60μ. στον προτελευταίο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour, που πραγματοποιήθηκε στο Τορούν της Πολωνίας.

Ο Φιλιππίδης ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση, μαζί με τον Πάβελ Βογιεκόβσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρο άλμα στα 5,30μ., συνέχισε χωρίς πρόβλημα στα 5,50 μ. και 5,60 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,70 μέτρα.

Ο αθλητής μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που έχει δείξει στους αγώνες που προηγήθηκαν στη σεζόν και επιβεβαιώνει περίτρανα το 5,85 μ., που είναι το ρεκόρ του στη σεζόν.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στον τρίτο του αγώνα σε διάστημα πέντε ημερών ξεπέρασε τα 5,60 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Καραλής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,50 μ., ύψος στο οποίο ξεκίνησε τον αγώνα του κι έπειτα πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μ., ενώ απέτυχε στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε τα 5,78 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ.

Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 25 του μηνός στο Κλερμόν Φεράν, ενώ ο Καραλής θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

 

Τελευταία Νέα