Καραλής, Ζώτος και Αλεξούλη αγωνίζονται στο Γιάμπλονετς

Gazzetta team
Καραλής, Ζώτος και Αλεξούλη αγωνίζονται στο Γιάμπλονετς

bet365

Στο μίτινγκ κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σάββατο (20/1) στο Γιάμπλονετς θα αγωνιστούν oι Εμμανουλή Καραλή, Λίλη Αλεξούλη και Κυριάκος Ζώτος.

Ο άλτης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή, επιστρέφει στη διοργάνωση, στην οποία το 2016 ξεπέρασε το 5,54 μ. και βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο στους Παίδες.

Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε τη σεζόν το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Κοσμά, με ένα άτυπο ρεκόρ, αφού έκανε 5,50 μ., που είναι η καλύτερη εμφάνιση του σε ντεμπούτο, ενώ είχε καλές προσπάθειες στα 5,65 μ., ύψος, που θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει στη διοργάνωση της Τσεχίας.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, μετά τον αγώνα του Γιάμπλονετς θα επιστρέψει στην Αθήνα κι έπειτα θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Οστράβα (25/1). Στο ίδιο αγώνισμα, στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς ξεχωρίζει ακόμη η συμμετοχή του Τσέχου Μίχαλ Μπάλνερ, που έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 5,76 μέτρα.

Κοινή διαδρομή θα ακολουθήσει και η Λίλη Αλεξούλη, που μετά το 6,27 μ. στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, θα αγωνιστεί στο Γιάμπλονετς με στόχο να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες προσπάθειες. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι θα είναι παρούσα και στο μίτινγκ της Οστράβα (25/1).

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς είναι ο πρωταθλητής σφαιροβολίας Κυριάκος Ζώτος. Ο ρίπτης του Δημήτρη Μιχελαράκη βρίσκεται ήδη στην Τσεχία, αφού χθες αγωνίστηκε στην πόλη Νεβίζντι όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 19,21 μέτρα. Ο αθλητής, παρά το γεγονός ότι ακόμη είναι σφιχτός από τη χειμερινή προπόνηση, θα επιδιώξει αύριο ακόμη μεγαλύτερες βολές.

 

Τελευταία Νέα