Κοινές προπονήσεις για τις αδελφές Στεφανίδη

Gazzetta team
Κοινές προπονήσεις για τις αδελφές Στεφανίδη

bet365

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για τη γιορτή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στο κόσμο, εκεί όπου το ελληνικό στοιχείο θα είναι για πρώτη φορά ιδιαίτερα έντονο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών, μετά την κατάκτηση της Ευρώπης είναι φαβορί για κορυφαία αθλήτρια της χρονάς και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Γκαλά της IAAF θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (24/11, 20.30) σε μια λαμπρή τελετή, όπου θα δώσουν το παρών κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου και "χρυσή" το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι μαζί με τις Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία- 10.000 μ.) και Νάφι Τιάμ (Βέλγιο- 7αθλο) στην τελική τριάδα των κορυφαίων και φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να φτάσει στην πρώτη θέση.

Η παρουσία της Στεφανίδη στην τελική τριάδα, ανεξάρτητα με το πιο τελικά θα είναι το αποτέλεσμα, είναι μεγάλη επιτυχία και δείχνει τη δυναμικής της σε παγκόσμιο επίπεδο. Στους άνδρες φιναλίστ είναι οι Μουτάζ Μπαρσίμ (Κατάρα - ύψος), Μο Φάρα (Μ. Βρετανία- 10.000 μ.), Γουέιντ Βαν Νίκερκ (Ν. Αφρική, 400 μ.).

Η 27χρονη μαζί με τον σύζυγο της Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε την Τετάρτη το ταξίδι της για το Μονακό, ωστόσο νωρίτερα είχε την ευκαιρία να κάνει κοινές προπονήσεις με την αδελφή της, Γεωργία Στεφανίδη.

Η 22χρονη άλτρια του επί κοντώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια και πλέον ξεκίνησε να γυμνάζεται με πρόγραμμα του Μίτσελ Κρίερ.

Η τεχνολογία φαίνεται πως βοηθάει αθλήτρια και προπονητή και να μειώνει την μεταξύ τους απόσταση, αφού η νεαρή χρησιμοποιεί το skype προκειμένου να κάνει προπόνηση στα άλματα.

Η Στεφανίδη βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο Οχάιο, προκειμένου να γυμναστεί κοντά στην Κατερίνα Στεφανίδη, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μίτσελ Κρίερ.

Η αθλήτρια δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της προετοιμασίας της. Κατερίνα και Γεωργία είχαν συνυπάρξει στο ίδιο γκρουπ για λίγο διάστημα, σε νεαρή ηλικία, όταν αμφότερες γυμναζόντουσαν με την Γωγώ Τσιλιγκίρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα