Η 15χρονη Σκομοπούλου νικήτρια στον απογευματινό αγώνα 5χλμ.

Gazzetta team
Η 15χρονη Σκομοπούλου νικήτρια στον απογευματινό αγώνα 5χλμ.

bet365

Μια 15χρονη αθλήτρια από το ΓΣ Νίκη Βύρωνα, η Αναστασία Σκομοπούλου ήταν νικήτρια στο απογευματινό 5άρι στον 35ο ΑΜΑ, που έγινε σήμερα στην πόλη της Αθήνας.

Η νεαρή με δυνατό σπριντ στην ευθεία του Παναθηναϊκού σταδίου κατάφερε να τερματίσει σε 20.12, μπροστά από την Σουζάν Εβανς (Μ. Βρετανία) που πέτυχε 20.13 και την Ελλη Στανζή (20.36).

Στους Άνδρες την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χάρης Εμμανουηλίδης με 16.26 και ακολούθησαν οι Τζον Δημακουλέας (17.01) και Χρήστος Φλώκας (17.06.

«Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος. Μου άρεσε πάρα πολύ η διοργάνωση. Ο κόσμος ήταν παντού και μας χειροκροτούσε. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο μου Γ.Σ. Αμαρουσίου και τον προπονητή μου, Γιώργο Τσαλτάκη», είπε ο νικητής. Όλο και μεγαλύτερη είναι η ανταπόκριση του κόσμου και για τον απογευματινό αγώνα, αφού περίπου 6.000 δρομείς δήλωσαν να πάρουν μέρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα