Η πρώτη συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Η πρώτη συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές στο ΟΑΚΑ

bet365

Η πρώτη συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο ΟΑΚΑ.

Οι τεχνικοί που εργάζονται στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον εθνικό προπονητή και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ τους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και διαδικαστικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη χρήση του χώρου.

Στη συνάντηση, στην οποία έδωσε το παρών και η υπεύθυνη της εγκατάστασης Ρούλα Στρατάκη, οριστικοποιήθηκαν οι ώρες χρήσης του κλειστού από την εθνική ομάδα, αλλά και οι νέοι κανονισμοί λειτουργίας που θα ισχύσουν στους χώρους όπου χρησιμοποιούν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα έγινε συνάντηση και με εκπροσώπους σωματείων, επίσης για τον τρόπο που θα μπορούν οι προπονητές να χρησιμοποιούν το χώρο. Στόχος της ομοσπονδίας είναι να διαμορφώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα μέλη των εθνικών ομάδων, αλλά και των σωματείων.

Στην προσπάθεια αυτή φαίνεται πως συμβάλει και η διοίκηση του ΟΑΚΑ, που αντιδρά σε διαδικαστικά θέματα που προκύπτουν και έχουν να κάνουν με την καθαριότητα και τη συντήρηση του κλειστού προπονητηρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα