Tα διπλώματα και οι φωτογραφίες για τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Gazzetta team
Tα διπλώματα και οι φωτογραφίες για τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

bet365

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα που έγινε στις 8 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/apotelesmata/apotelesmata-2017

Οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους και τις φωτογραφίες του αγώνα τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

«Αναζητήστε: το αγώνισμα και το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας.»

Επίσης, αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά τα ονόματα των συμμετεχόντων στον αγώνα των 2,5 χλμ.! Οι δρομείς των 2,5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

«Πατήστε πάνω στο όνομα και πάρτε το δίπλωμα της συμμετοχής σας »

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους. Καλή αντάμωση στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης τον Οκτώβριου του 2018!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα