Καλή παρουσία των Ελλήνων στο Παρίσι

Gazzetta team
Καλή παρουσία των Ελλήνων στο Παρίσι

bet365

Στην 5η θέση ο Κωνσταντινίδης στους κρίκους στο Τσάλεντζ Καπ στο Παρίσι.

Καλή ήταν η παρουσία των τριών Ελλήνων γυμναστών στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ του Παρισιού.

Στους κρίκους, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατέκτησε την 5η θέση με 14,450 βαθμούς, πλησιάζοντας για άλλη μια φορά στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης, στη διεθνή επανεμφάνισή του έπειτα από 15 μήνες. Ο 27χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων άφησε και πάλι αρκετά καλές εντυπώσεις, αλλά δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εκτέλεση και την επίδοση του προκριματικού (14,600 β.), που θα τον έφερνε μια ανάσα από τα μετάλλια.

Στην 1η θέση του τελικού ισοβάθμησαν ο Αιγύπτιος Αλί Ζαχράν και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 14,950 β., ενώ την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Ιάπωνας Κεντάρο Γιουνόκι με 14,600 β..

Ο Αντώνης Τανταλίδης στον τελικό του πλάγιου ίππου κατέλαβε την 6η θέση με 13,250 βαθμούς, καθώς είχε μειώσεις τόσο στον βαθμό δυσκολίας (5,60 αντί για 5,90) όσο και στον βαθμό εκτέλεσης του προγράμματός του. Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Βρετανός Τζόσουα Νέιθαν (14,600 β.), μπροστά από τον Ρώσο Κίριλ Προκόπεφ (14,500 β.) και τον Καναδό Τιερί Πεγεράν (14,450 β.).

Ο Νίκος Ηλιόπουλος, κατετάγη 8ος στον τελικό του δίζυγου με 13,450 βαθμούς, έχοντας να ανταγωνιστεί αθλητές που διέθεταν προγράμματα με σημαντικά υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας και ποντάροντας αποκλειστικά σε μια νέα άψογη εκτέλεση, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να επαναλάβει την επίδοση του προκριματικού (13,950 β.), που θα τον έφερνε στην κορυφαία τριάδα.

Τα μετάλλια στο δίζυγο κατέκτησαν κατά σειρά ο Ιάπωνας Κάιτο Σουγκιμότο (15,300 β.), ο Ρώσος Σεργκέι Ελτσόφ (14,850 β.) και ο Βρετανός Ράιαν Μακλέοντ Σέπαρντ (13,950 β.).

Για τα μέλη των Εθνικών ομάδων ενόργανης γυμναστικής, το παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ του Παρισιού αποτέλεσε την τελική αγωνιστική δοκιμή πριν από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης (4-13 Οκτωβρίου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα