Κελαϊδίτη: Σπουδαία εμφάνιση στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ

Gazzetta team
Κελαϊδίτη: Σπουδαία εμφάνιση στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ

bet365

Μια ανάσα από το μετάλλιο έφτασε η Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» στους τελικούς οργάνων της ρυθμικής γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019».

Πάλεψε κόντρα στις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος στον κόσμο. Η Ελένη Κελαϊδίτη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019» τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του στεφανιού και στην 5η θέση στον τελικό της μπάλας.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια, η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» που υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Λευκορωσία κι ολοκλήρωσε την επιτυχημένη παρουσία της.

Στον τελικό του στεφανιού λοιπόν, η Ελένη Κελαϊδίτη μάζεψε 18.750 βαθμούς και κατετάγη 4η πίσω από την Ρωσίδα, Ντίνα Αβερίνα (22.850 β.), την Λευκορωσίδα, Κατσιαρίνα Χάλκινα (21.750 β.) και την Ουκρανί, Βλάντα Νικόλτσενκο (21.450 β.).

Στον τελικό της μπάλας, η Ελένη Κελαϊδίτη είχε ακόμα καλύτερη αγωνιστική παρουσία μιας και βελτίωσε κι άλλο την εκτέλεσή της σε σύγκριση με τον προκριματικό της προηγούμενης μέρας. Η 19χρονη συγκέντρωσε 19.400 βαθμούς και τερμάτισε στην 5η θέση!

Επίσης, κατέλαβε την πολύ τιμητική 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, έχοντας βελτιωμένη παρουσία σε σχέση με το πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και παρουσιάζοντας δείγματα του ξεχωριστού ταλέντου της.

 

Τελευταία Νέα