Πετρούνιας: «Δίπλα» στον μικρό Θοδωρή

Gazzetta team
Πετρούνιας: «Δίπλα» στον μικρό Θοδωρή

bet365

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του μικρού Θοδωρή.

Στο πλευρό του μικρού Θοδωρή ο οποίος πάσχει από τη νόσο Batten είναι πλέον και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ενημερώνει τον κόσμο για το πρόβλημα του Θοδωρή και τον καλεί να τον βοηθήσει αγοράζοντας ένα ...μαγικό βραχιολάκι.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία από έναν τεράστιο αθλητή. Διαβάστε τι έγραψε ο Πετρούνιας στο Facebook:

«Με το παρόν post θα ήθελα να κάνω μία έκκληση σε όλους όσους με ακολουθούν για να βοηθήσουμε μία οικογένεια. Μία έκκληση για να δείξουμε την ανθρωπιά μας!

O Θοδωρής Ντούμας από τα 6 παλεύει με όλες του τις δυνάμεις το σπάνιο νόσημα Batten. Μια νευρολογική, εκφυλιστική και θανατηφόρα ασθένεια. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με αυτό το νόσημα που κατάφερε να περάσει τα 20 χρόνια ζωής! Η θεραπεία του κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα καλύψει η επιστημονική κοινότητα της Αμερικής.

Όμως οι ανάγκες του ίδιου και της οικογένειας είναι μεγάλες και δυσβάσταχτες.

Ας σταθούμε όλοι δίπλα στον αγώνα που δίνει ο Θοδωρής για το υπέρτατο αγαθό. Ας προμηθευτούμε όλοι από ένα βραχιολάκι στο οποίο αναγράφεται πάνω το θαύμα του και διατίθεται 5€ το ένα! Και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα ακόμα και μια κοινοποίηση της σελίδας τους @theodoresmiracle στο Facebook θα βοηθούσε αρκετά ώστε να γίνει το θαύμα του Θοδωρή γνωστό!».

 

Τελευταία Νέα