Χάλκινο μετάλλιο για την Κελαϊδίτη στην Εσθονία

Χάλκινο μετάλλιο για την Κελαϊδίτη στην Εσθονία

Χάλκινο μετάλλιο για την Κελαϊδίτη στην Εσθονία

Χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στην Εσθονία για την Ελένη Κελαϊδίτη.

Τον καλύτερο...πρόλογο στο 2019 έγραψε η Ελένη Κελαϊδίτη. 

Η νεαρή γυμνάστρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Miss Valentine” στο Τάρτου της Εσθονίας αλλά προκρίθηκε και σε τρεις από τους τελικούς οργάνων της Κυριακής (03/03).

Στην πρώτη της εμφάνιση μέσα στο 2019, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα περισσότερα όργανα, με αποκορύφωμα τις κορύνες, όπου έσπασε το φράγμα των 20 βαθμών για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Στο σύνολο συγκέντρωσε 71,000 βαθμούς (στεφάνι: 18,550 β., μπάλα: 15,400 β., κορύνες: 20,100 β., κορδέλα: 16,950 β.), συγκομιδή που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό πίσω από τις Ρωσίδες Μαρία Σεργκέεβα (73,150 β.) και Καρίνα Κουζνέτσοβα (73,100 β.).

Επιπλέον, προκρίθηκε σε τρεις από τους τέσσερις αυριανούς τελικούς οργάνων (ως 1η στις κορύνες, 4η στην κορδέλα και 5η στο στεφάνι), με μοναδική εξαίρεση την μπάλα, όπου είχε πτώση.

Για την Ελένη Κελαϊδίτη το “Miss Valentine” αποτελεί τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό για τη φετινή χρονιά, ενώ θα ακολουθήσει σε δύο εβδομάδες το διεθνές τουρνουά Aphrodite Cup (15-17 Μαρτίου), το οποίο διοργανώνει ο σύλλογός της, Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», μαζί με την Ε.Γ.Ο. και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Best of internet