Διεθνές ενδιαφέρον για το WOGG

Gazzetta team
Διεθνές ενδιαφέρον για το WOGG

bet365

Το World Outdoor Gymnastics Gala που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το World Outdoor Gymnastics Gala που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Κορυφαίοι αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου έχουν έρθει σε επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν ή απλώς για να παρακολουθήσουν την πρωτοποριακή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο ιστορικό στάδιο. Επίσης, καταξιωμένοι άνθρωποι από τον χώρο της 7ης τέχνης θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του event που θα διαφημίσει διεθνώς τη χώρα. Παρουσιαστής του WOGG είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στο WOGG θα πάρουν μέρος 20 Olympians, που θα εκπροσωπήσουν 20 διαφορετικές χώρες, και θα αγωνιστούν απέναντι στον τέλειο ψηφιακό εαυτό τους, τον WOGGATAR. Στον ρόλο του κριτή θα βρεθούν οι θεατές.Τη διοργάνωση στηρίζει και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. «Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τη γυμναστική και τα αθλήματά της. Το WOGG είναι μία πρωτοποριακή ιδέα αγκαλιάζει και τα τρία ολυμπιακά αθλήματά μας και το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στη διοργάνωση», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Οι «χρυσοί» πρεσβευτές του WOGG είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο πρωταθλητής κόσμου Βλάσης Μάρας και οι πρωταθλητές μας Βασιλική Μιλλούση, Βαρβάρα Φίλιου, Νίκος Ηλιόπουλος, Ευαγγελία Πλυτά, Λίλα Κασάπογλου και Απόστολος Κουταβάς.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της διοργάνωσης θα έχει ο Τάσος Πυργιέρης και την κινηματογραφική σκηνοθεσία ο Γιώργος Δασκαλόπουλος και τη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Μαραμής.

 

Τελευταία Νέα