Πρεμιέρα στην Πάτρα για το WOGG

Gazzetta team
Πρεμιέρα στην Πάτρα για το WOGG

bet365

Ο Λευτέτης Πετρούνιας, ο Βλάσης Μάρας και η Βασιλική Μιλλούση έδωσαν το παρών στο event.

Από την Πάτρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση World Outdoor Gymnastics Gala (WOGG) που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι αίθουσες κινηματογράφου της πόλης γέμισαν με δεκάδες νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και τους γονείς τους που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους κορυφαίους και τις κορυφαίες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της γυμναστικής και να κάνουν την πρώτη γνωριμία με τον WOGGATAR, την τέλεια ψηφιακή εκδοχή του κάθε αθλητή που θα ανταγωνιστεί στις 7 Ιουλίου τους Olympians οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

Κατά την διάρκεια της προβολής μιας ολιγόλεπτης ταινίας με την ιστορία του WOGG, αντήχησε για πρώτη φορά η φωνή του WOGGATAR, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα τους νικήσει όλους και προκάλεσε τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης μας, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα, δέχτηκε την πρόκληση και υποσχέθηκε ότι θα είναι καλύτερος και από τον τέλειο ψηφιακό εαυτό του. «Είναι πολύ ωραίο που βλέπω μια γεμάτη αίθουσα και συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς. Το WOGG είναι ό,τι ομορφότερο μπορεί να σκεφτεί κανείς για τη γυμναστική. Όλοι μας με την προπόνηση ανταγωνιζόμαστε τον εαυτό μας και γινόμαστε καλύτεροι, πάντα με αυτό το σκεπτικό. Το δεύτερο καλύτερο σε ότι αφορά τη διοργάνωση αποτελεί η συμμετοχή του κοινού που θα αναδείξει το νικητή, ενώ, φυσικά, το μεγαλύτερο κίνητρο δεν είναι άλλο από την παρουσία μας στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Ενωθήκαμε όλοι σα μεγάλη οικογένεια και θα κάνουμε κάτι για πρώτη φορά στο παγκόσμιο στερέωμα! Εύχομαι το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει», τόνισε ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Η ιδέα της διοργάνωσης ενός Gala γυμναστικής ξεκίνησε από την Πάτρα πριν από δύο χρόνια, ενώ από την Πάτρα κατάγεται και ο ένας εκ των εμπνευστών της ιδέας, ο πρωταθλητής της ενόργανης Νίκος Ηλιόπουλος. Στην Πάτρα βρέθηκε και ο Θανάσης Βασιλειάδης, πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στηρίζει την ιδέα του WOGG.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κωνσταντίνος Πελετίδης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πορεία του WOGG ξεκινά από την πόλη μας. Εκδηλώσεις όπως αυτή δίνουν μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό της πόλης μας και μας βοηθά πολύ το γεγονός πως μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να παλέψουμε με τις εξαρτήσεις», τόνισε.

Σύσσωμοι οι κορυφαίοι, εν ενεργεία, αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Γυμναστικής, μεταξύ αυτών οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας και Βασιλική Μιλλούση σε ρόλο Αγίου Βασίλη, κλήρωσαν και μοίρασαν δώρα στους παρευρισκόμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα