Ραντεβού στις 7 Ιουλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Gazzetta team
Ραντεβού στις 7 Ιουλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο

bet365

Παρουσιάστηκε το World Outdoor Gymnastics Gala θα ξεκινήσει την διαδρομή του στις 7 Ιουλίου 2019 από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΕΓΟ Θανάση Βασιλειάδη, των Ολυμπιονικών Λευτέρη Πετρούνια, Βλάση Μάρα, του προπονητή Δημήτρη Ράφτη, της Βασιλικής Μιλλούση και πολλών άλλων ανθρώπων της γυμναστικής παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης (29/11) στην ΕΟΕ το WOGG.

Το World Outdoor Gymnastics Gala θα ξεκινήσει την διαδρομή του στις 7 Ιουλίου 2019 από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Τα μεγαλύτερα ονόματα της γυμναστικής παγκοσμίως θα δώσουν ραντεβού εκεί ακριβώς όπου το 1896 πραγματοποιήθηκαν οι 1οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στο Gala θα συμμετάσχουν όλα τα ... αγωνίσματα. Η ενόργανη, η ρυθμική, το τραμπολίνο, η «Γυμναστική για Όλους», αλλά και το παρκούρ, που πλέον παγκοσμίως εντάσσεται στην Ομοσπονδία της γυμναστικής. Στο σπουδαίο event θα συμμετάσχουν 20 αθλητές από 20 χώρες του κόσμου οι οποίοι θα προσκληθούν από τους Έλληνες αθλητές. Από το Gala θα συγκεντρωθούν και χρήματα για την ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών της ΕΓΟ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων: " Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουν οι Έλληνες πολίτες τα είδωλά τους. Οι αθλητές θα έχουν δυνατότητα να ανταγωνιστούν με τον ίδιο τους τον εαυτό. Μπήκε στην τελική ευθεία η διοργάνωση και ελπίζουμε να έχει Παγκόσμιο αντίκτυπο και να γίνει και θεσμός. Θα είμαστε εδώ να συμπαρασταθούμε κάθε τρόπο στους αθλητές μας".

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μεταξύ άλλων τόνισε ότι από μικρός είχε όνειρο να κάνει δημοφιλές στην Ελλάδα το άθλημα του ενώ σημείωσε πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο την διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα