Η εξομολόγηση της Μιλλούση στα «Μεσάνυχτα»: «Το 2004 ήταν το όνειρο μου, αλλά η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε πως είμαι μεγάλη» (vid)

Gazzetta team
Η εξομολόγηση της Μιλλούση στα «Μεσάνυχτα»: «Το 2004 ήταν το όνειρο μου, αλλά η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε πως είμαι μεγάλη» (vid)

bet365

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για την μαύρη περίοδο που λόγω ηλικίας την «έκοψαν» πριν από τους Ολυμπιακούς του 2004, αλλά και τη μεγάλη της επιστροφή τρία χρόνια μετά.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στην εκπομπή της τη Βασιλική Μιλλούση. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε για τα μαύρα χρόνια που την... έδιωξαν λόγω ηλικίας στα 19 της από την Εθνική κι έπειτα εξιστόρησε την ιστορία της επιστροφής.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το μεγάλο όνειρό μου κι εκεί ήθελα να απογειωθεί η καριέρα μου. Εκεί ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου. Πριν τους Ολυμπιακούς, το 2003 υπήρχε μια γραμμή τότε ότι... μεγαλώνεις και είσαι μεγάλη πια για τη γυμναστική”. Η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχαρακτηριστώ. Αποχαρακτηρισμός σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και πρέπει να αποχωρήσεις... Ευχαριστούμε πολύ γεια σας! Με σταμάτησαν και όχι μόνο εμένα, αλλά υπήρχαν κι άλλες αθλήτριες. Τότε η γυναικεία γυμναστική καταστράφηκε. Δεν υπήρχε κανένας κανόνας, μόνο ένας άγραφος νόμος, τον οποίο χαίρομαι που κατέρριψα! Έμεινα εκτός σχεδόν 3 χρόνια, δεν ήθελα να περνάω ούτε έξω από το γυμναστήριο.

Το θεωρούσα πολύ μεγάλη προσβολή το να μου κόψουν το όνειρο ξαφνικά στη μέση και το δικαίωμα να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου».

 

Τελευταία Νέα