Πρόβα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για την Εθνική ενόργανης

Gazzetta team
Πρόβα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για την Εθνική ενόργανης

bet365

Με την συμμετοχή σε έναν τριεθνή ομαδικό αγώνα στο Τρέντο της Ιταλίας, κορυφώνεται για την Εθνική ανδρών της ενόργανης γυμναστικής η προετοιμασία ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσει στο Κατάρ σε περίπου έναν μήνα (25 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου).

Η Εθνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Νίκο Ηλιόπουλο, Νίκο Κρανίτη, Βλάση Μάρα, Λευτέρη Πετρούνια, Αντώνη Τανταλίδη και Γιώργο Χατζηευσταθίου, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην πανίσχυρη Ρωσία και την «οικοδέσποινα» Ιταλία, σε μία φιλική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/09) και θα περιλαμβάνει μόνο το ομαδικό αγώνισμα, χωρίς να υπάρχουν τελικοί οργάνων.

Το τριεθνές τουρνουά του Τρέντο θα διεξαχθεί με το σύστημα «6-5-4» (κάθε χώρα έχει δικαίωμα να κατεβάσει συνολικά έξι αθλητές, πέντε από τους οποίους θα αγωνιστούν σε κάθε όργανο, με τις τέσσερις καλύτερες βαθμολογίες να λαμβάνονται υπόψη), όπως ακριβώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Την ελληνική αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (21/09) για την ιταλική πόλη, συμπληρώνουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, η φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και ο διεθνής κριτής Σταύρος Γαλερός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα