H πτώση στοίχισε στη Μιλλούση (vid)

Δήμος Μπουλούκος
H πτώση στοίχισε στη Μιλλούση (vid)

bet365

Ατυχη στάθηκε η Βασιλική Μιλλούση καθώς έμεινε στην 8η θέση στον τελικό της δοκού ισορροπίας στην τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής γυναικών.

Η Μιλλούση επιβεβαίωσε τον διαχρονικά πρωταγωνιστικό ρόλο της, συμμετέχοντας σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό της δοκού για πέμπτη φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία, ωστόσο δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, καθώς είχε πτώση στο ξεκίνημα του προγράμματός της, με συνέπεια να τερματίσει 8η μεταξύ των ισάριθμων φιναλίστ με 12,133 βαθμούς.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, η οποία αποτέλεσε την εμπειρότερη από τις 137 αθλήτριες που συμμετείχαν σε ολόκληρη τη διοργάνωση, είχε επίσης πάρει την 8η θέση στον προκριματικό της Πέμπτης (02/08) με 13,066 βαθμούς.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη δοκό αναδείχθηκε η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο αγώνισμα, Ολλανδέζα Σάνε Βέφερς (13,900 β.), με 2η τη Βελγίδα Νίνα Ντερβάλ (13,600 β.) η οποία λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς, και 3η τη Γαλλίδα Μαρίν Μπουαγιέ (13,166 β.).

Την σκυτάλη θα πάρουν πλέον στην σκοτσέζικη πόλη οι αθλητές των κατηγοριών ανδρών και εφήβων, που θα αγωνιστούν στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό στο στάδιο “SSE Hydro” από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα