Στην Κορέα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς η Κορακάκη

Gazzetta team
Στην Κορέα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς η Κορακάκη

bet365

Στην πόλη Τσανγκγουόν της Νότιας Κορέας έφτασε η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, η οποία θα είναι η μία από τις τρεις ελληνικές παρουσίες, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής.

Η αποστολή αποτελείται από τρεις αθλητές, με την Κορακάκη να αγωνίζεται μαζί με την Άγη Κασούμη, ενώ από πλευράς ανδρών συμμετέχει ο αδερφός της Άννας, Διονύσης Κορακάκης.

Για την Κορακάκη, αυτό θα είναι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που συμμετέχει στην κατηγορία των γυναικών, καθώς η διοργάνωση διεξάγεται ανά τέσσερα χρόνια.

Είναι το σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς, καθώς σε κάθε κατηγορία, οι πρώτες τέσσερις αθλήτριες στην κατάταξη, θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Φορτούνης σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Δραμινή πρωταθλήτρια πάει για μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες που θα αγωνιστεί (10μ. αεροβόλο πιστόλι και 25μ. πυροβόλο πιστόλι), με την Κασούμη να αγωνίζεται μαζί της στο 25αρι, ενώ ο Διονύσης Κορακάκης έχει δηλωθεί στα 10μ. αεροβόλου εφήβων και 50μ. πυροβόλου εφήβων).

Οι αγώνες ξεκινούν 31 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα