«Χάλκινα» τα αδέρφια Κορακάκη!

Gazzetta team
«Χάλκινα» τα αδέρφια Κορακάκη!

bet365

Η τεράστια παράδοση της οικογένειας Κορακάκη καλά κρατεί! Άννα και Διονύσης πήραν το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό αεροβόλου πιστολιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ!

Η Ελληνίδα Ολυμπιονικής και ο αδερφός της με εξαιρετικής επιδόσεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να πάρουν το Χάλκινο μετάλλιο! Για την Άννα είναι τρίτο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ για το Διονύση το πρώτο. Το Ισπανικό δίδυμο Sonia Franquet και Pablo Carrera ήταν αυτό που έφτασε στην κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

"Όνειροοοο ζω!!! ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ πριν από λίγο για τα αδέρφια ΑΝΝΑ και ΔΙΟΝΥΣΗ στο μικτό αγώνισμα των 10m αεροβόλων όπλων που διεξάγονται στης ΗΠΑ. Μετά το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ της Άννας, το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο της Άννας στα 10m και το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στα 25m, ήρθε και η σημερινή επιτυχία για να μου δώσει την μεγαλύτερη περηφάνεια. Αφιερωμένα σήμερα τα δύο μετάλλια στην μητέρα των παιδιών μου, των παιδιών μας!!! Σ' ευχαριστούμε ΦΩΝΗ!", ήταν το... μήνυμα του περήφανου πατέρα Τάσου Κορακάκη.

 

Τελευταία Νέα