H Κασούμη πρωταθλήτρια Ελλάδας για 40η φορά!

Gazzetta team
H Κασούμη πρωταθλήτρια Ελλάδας για 40η φορά!

bet365

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό η Άγη Κασούμη κατέκτησε για 40η χρονιά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπορ Πιστολίου Γυναικών που διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.
Στον Τελικό η Άγη Κασούμη πέτυχε 29/35, ενώ τη 2η θέση κατέκτησε η Άννα Κορακάκη με 21/35 και την 3η η Δήμητρα Παπακανέλλου με 17/35.
Ο αγώνας σταμάτησε στις 7 σειρές μετά το λιποθυμικό επεισόδιο της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη και την κοινή απόφαση των αγωνιζομένων μετά από πρόταση της Ομοσπονδίας, να μην συνεχίσουν να ρίχνουν, παρ΄ όλο που είχε συνέλθει από τη λιποθυμία, σεβόμενοι την συναθλήτριά τους.
«Το σημερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο περιπετειώδης αγώνας της καριέρας μου, έως τώρα. Περνώντας πρώτη στον τελικό με ένα μεγάλο 585, ένα αιφνίδιο λιποθυμικό επεισόδιο δε μου επέτρεψε να τον ολοκληρώσω, ωστόσο κατέλαβα τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν γύρω μου και με βοήθησαν μέχρι να συνέλθω πλήρως και να σηκωθώ. Νιώθω χαρούμενη και τυχερή που όλο αυτό έληξε αίσια και χωρίς κάποιο τραυματισμό», ανέφερε η Ολυμπιονίκης στην προσωπική της σελίδα.
Η πρωταθλήτριά μας Άγη Κασούμη ήδη ετοιμάζει τον φάκελό της μετά από αίτημα, για να τον υποβάλει στα Ρεκόρ Γκίνες.
 

Τελευταία Νέα