Koρακάκη: «Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ» (pic)

Δήμος Μπουλούκος
Koρακάκη: «Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ» (pic)

bet365

Τη φωνή της μαζί με τις φωνές όσων πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ένωσε η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής που είναι από τη Δράμα, πήρε θέση αναφορικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Εγραψε στο Facebook:

«Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας.
Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με «λύγισε». Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα.
Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω.
Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα