Αργυρό μετάλλιο ο Παπαθανασίου και ο Νούτσος στη Γαλλία!

Gazzetta team
Αργυρό μετάλλιο ο Παπαθανασίου και ο Νούτσος στη Γαλλία!

bet365

Οι διεθνείς αθλητές του Ολυμπιακού Αιμίλιος Παπαθανασίου και Στέλιος Νούτσος , στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Νίκαια της Γαλλίας «63rd Nice Christmas Regatta» στο European Winter Circuit που δίνει 250 βαθμούς για τη συμμετοχή στον τελικό Star Sailor League, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Στον αγώνα συμμετείχαν 26 σκάφη με 52 αθλητές από 9 χώρες.

Το αργυρό μετάλλιο των αθλητών μας αποκτά μεγαλύτερη αξία, με δεδομένο ότι στην 1η θέση τερμάτισε ο Αυστριακός Σπιτζαουερ, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής , ενώ το άλλο μεγάλο φαβορί ο Γάλλος Ξαβιέ Ροχαρ, Ολυμπιονίκης της Αθήνας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής τερμάτισε στη 10η θέση.

Οι βαθμοί που κέρδισε το Ελληνικό πλήρωμα, το οποίο έτρεξε με το σκάφος THRYLOS, τους δίνει την αισιοδοξία ότι μπορούν να προκριθούν στον τελικό του Star Sailor League που θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο του 2020 στις Μπαχάμες.

Τελικά Αποτελέσματα

1οι Χανς Σπιτζάουερ- Κρίστιαν Νεχάμερ

2οι Αιμίλιος Παπαθανασίου- Στέλιος Νούτσος

3οι Πάολο Ναζάρο-Αλεσάντρο Βονγκέρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα