Συνάντηση ΕΙΟ με ΚΚΕ για το μέλλον της ιστιοπλοΐας

Gazzetta team
Συνάντηση ΕΙΟ με ΚΚΕ για το μέλλον της ιστιοπλοΐας

bet365

Συνάντηση και ξενάγηση στο Athens International Sailing Center. Συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στα πλαίσια των επαφών της με όλα τα πολιτικά κόμματα κι αφού προηγήθηκαν οι συναντήσεις με το ΚΙΝΑΛ και τον κ. Πατούλη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας για θέματα της Περιφέρειας, η διοίκηση της ΕΙΟ δέχθηκε στα γραφεία της αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Το κόμμα αποτελούσαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, και ο Θοδωρής Λιάπης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην αθλητής του μπάσκετ και υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, η αντιπρόεδρος Νίκη Αναστασίου και ο γενικός γραμματέας Απόστολος Παπαθανασίου.

Τα στελέχη του ΚΚΕ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center», ενημερώθηκαν για την αξιοποίησή του από την ομοσπονδία, ενώ έγινε συζήτηση για το πώς τα Ολυμπιακά Ακίνητα μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι παράγοντες της ΕΙΟ στάθηκαν στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι όμιλοι της Ναυταθλητικής Μαρίνας στην Καλλιθέα που ο νυν δήμαρχος επιδιώκει να αλλάξει τον χαρακτήρα της και να την εκμεταλλευτεί εμπορικά. Οι κ.κ. Σοφιανός και Λιάπης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους ομίλους και τάχθηκαν στο πλευρό τους. Υπήρξε ταύτιση απόψεων με την ομοσπονδία και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ υποσχέθηκαν ότι το κόμμα τους θα στηρίξει την ΕΙΟ και τα σωματεία- μέλη της μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Στην κούρσα μεταλλίου ο Κοκκαλάνης

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι στη Μασσαλία ο τελικός του παγκοσμίου κυπέλλου. Στα RSX έχουν γίνει 9 κούρσες και ο Β. Κοκκαλάνης είναι 6ος με 64βπ σε σύνολο 29 σκαφών. Ο Έλληνας πρωταθλητής που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» θα διεκδικήσει μετάλλιο!

Στα 470 γυναικών μετά από 8 ιστιοδρομίες οι Μαρία Μπόζη - Ραφαηλίνα Κλωναρίδου βρίσκονται στην 9η θέση με 54 βαθμούς σε σύνολο 24 σκαφών. Στην κατηγορία των ανδρών οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 17οι με 73 βαθμούς μεταξύ 29 σκαφών.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ μετά από κούρσες ο Α. Μπουγιούρης είναι 3ος με 17 βαθμούς σε σύνολο 7 σκαφών.

 

Τελευταία Νέα