Μιτάκης: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μιτάκης: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μιτάκης: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Γιάννης Μιτάκης μίλησε για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσα από το Ευρωπαϊκό Finn της Αθήνας.

Τέλος καλό όλα καλά. Ο Γιάννης Μιτάκης οδήγησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στα Finn μέσα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα από τις 10 έως τις 18.5. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής που θα πρέπει να εξασφαλίσει και την πρόκριση από τον ... ελληνικό αγώνα έχει ήδη στο μυαλό του το Τόκιο. 

«Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να έχουμε προκριθεί απευθείας από τη θάλασσα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός», δήλωσε ο Γιάννης Μιτάκης και πρόσθεσε: «Έγινε ένας αγώνας πολύ υψηλού επιπέδου. Έτρεξαν, άλλωστε, τα πιο σπουδαία ονόματα της κλάσης. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος και δεν είχε καμιά σημασία ότι η διοργάνωση έγινε στην Ελλάδα.

Ίσα ίσα που δημιουργήθηκε περισσότερο άγχος. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσα να πάω ακόμα καλύτερα. Σημασία έχει ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά. Έχω βάλει πλώρη για του Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρώτα, βέβαια, να πάρω και την εσωτερική πρόκριση και μετά θα προετοιμαστώ όσο μπορώ καλύτερα γιατί θέλω να φτάσω ψηλά. Πιστεύω ότι μπορώ να διακριθώ. Ξέρω καλά τους αντιπάλους μου, αλλά γνωρίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου».   

 

Best of internet